QCP Capital Bitcoin ETF Her An Onaylanabilir Dedi Ethereum İçin Destek Seviyesini Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analiz ve ticaret şirketi QCP Capital, piyasadaki ETF söyleminin yarattığı etkilere ve gelecekteki olası senaryolara değindi.

Merakla beklenen spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) lansmanının önümüzdeki hafta gerçekleşeceğine dair söylentiler artarken QCP Capital’den konuya ilişkin rapor geldi. Deribit gibi opsiyon borsalarındaki fonlama oranlarının %100’ün üzerine çıktığını belirten raporda, kriptoya artan ilginin geleneksel finansla olan korelasyonu azalttığına yer verildi.

Raporda spot Bitcoin ETF’inin onaylanması durumunda dikkatlerin çok hızlı bir şekilde spot Ethereum ETF başvurularına kayacağı hatırlatıldı.

Bununla birlikte ETH/BTC grafiğinin 0,051 seviyesinde güçlü bir destekte konumlandığı belirtildi. ETH/BTC 2023 yılında kötü bir performans sergileyerek dikkat çekmişti.

Ayrıca opsiyon piyasalarındaki güncel verilerin Bitcoin’in 69 bin dolarlık zirvesinde görülen verilerle oldukça benzer olduğu öne çıkarıldı. Raporda Bitcoin fiyatı için güncel desteklerin 40.500 – 42.000 dolar bölgesinde konumlandığı ve direnç bandının da 46.000 – 48.500 dolar seviyesinde olduğu kaydedildi:

Şimdilik, diren. 46.00 – 48.500  bölgesiyle sınırlı kalırken, destek 40.5 – 42.000 bölgesinde. Kaldıraçlı işlemlerin büyük tasfiyesine rağmen BTC 44.000 seviyesine kadar geri dönmeyi başardı. Aşağı yönlü bir “haberleri sat” tepkisine karşı temkinli olmaya devam etsek de, bu esnek fiyat hareketi bize bu yıl Mart / Nisan aylarına doğru Bitcoin yarılanmasına yönelik orta vadeli yükseliş görüşüne daha fazla güven veriyor.

Kripto para piyasasının olası bir “haberi sat” riskine ve ETF’in ertelenmesi duruma karşı tetikte olsa da önümüzdeki nisan ayında gerçekleşecek Bitcoin yarılanmasının (halving) fiyat üzerinde olumlu etkisini koruduğu vurgulandı.

Buna nazaran geleneksel piyasaların FED’in faiz politikalarının geleceği konusunda kararsız tavrını koruduğu öne çıkarılırken kripto para piyasasının bu günlerde kendi dinamikleri doğrultusunda hareket ettiği ima edildi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
QCP Capital Bitcoin ETF Her An Onaylanabilir Dedi Ethereum İçin Destek Seviyesini Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!