Milyar Dolarlık Altcoin Ağ Üzerindeki İlgi ile Fiyatta Yeni Rekorlar Kırıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk modüler blokzincir olarak öne çıkan Celestia (TIA), ağ üzerindeki staking işlemlerine artan ilgiyle birlikte rekor tazeledi.

Celestia’nın yerel token’ı TIA, modüler blokzincirlerine karşı artan ilgi ve yüksek staking getiri oranları sayesinde büyük talep görünce fiyat zirveye ulaştı.

Bununla birlikte ağ üzerindeki hacim son 24 saat içerisinde bir rekora imza atarak yaklaşık 800 milyon doları gördü. Halihazırda TIA stake eden kullanıcılar %15 ila %17 arasında pasif getiri sağlayabiliyor ve bu oran yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Öte yandan kullanıcıların Celestia ağında staking yaparak, ağ üzerinde çıkacak yeni projelerden airdrop beklentisi alım yönlü iştahı artırmaya devam ediyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %20 yükseliş sergileyen TIA, 14,3 dolar seviyesinden tırmanarak 17,1 dolara ulaştı ve bu seviye tüm zamanların en yüksek noktası (ATH) olarak kayıtlara geçti. TIA yazım esnasında 16,1 dolardan işlem görüyor.

Projenin halihazırda 2,3 milyar dolar piyasa değeri bulunuyor. TIA güncel olarak merkezi borsalar (DEX) Binance ve OKX üzerinden alınıp satılabiliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Milyar Dolarlık Altcoin Ağ Üzerindeki İlgi ile Fiyatta Yeni Rekorlar Kırıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!