Kripto Para Yatırımcısı İsyan Etti: Borsa Paramı Çaldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir yatırımcı, global kripto para borsalarından birinin kendisine ait 10 bin dolardan fazla parayı çaldığını iddia etti.

Sosyal medyada yapılan paylaşıma göre bir yatırımcı, Kasım 2023’te MEXC hesabından vadeli işlem ticareti yapmaya başladı. “Çok güvenli bir şekilde, hesabımda 300 dolarla işlem yaptım ve yaklaşık 2 ayda bunu 14 bin doların üstüne çıkardım. Bu, MEXC’nin hoşuna gitmedi.” dedi.

Hesabından ILV/USDT paritesi için bir pozisyon açan kullanıcı, daha sonra parasını çekmeye çalıştığında, “Risk kontrolündeki bir anormallik sebebiyle para çekme işlemi yapılamamaktadır.” uyarısı ile karşılaştı.

Müşteri hizmetleriyle iletişime geçen kullanıcı, hesabının 60 gün boyunca kilitlendiğini ve aktif pozisyonlarıyla da işlem yapamayacağını öğrendi.

“Kısıtlamanın neden getirildiğini defalarca sordum ama cevap alamadım, bu da geçerli bir açıklamalarının olmadığına işaret ediyor.”

Yatırımcının vadeli işlem hesabındaki pozisyonlar, 3 Ocak’ta likide oldu ve toplamda 11 bin dolardan fazla kayıp yaşandı.

Şirkete dava açmaya çalıştığını ancak kurumsal bir adres bulamadığını söyleyen kullanıcı, parasının iade edilmesi halinde yaptığı paylaşımı sileceğini söyledi.

MEXC ekibi, kullanıcının iddialarına yanıt vererek, “Online müşteri hizmetimize tekrar ulaşmanızı rica ediyoruz, ekibimiz sorununuzla hızlıca ilgilenecektir.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Yatırımcısı İsyan Etti: Borsa Paramı Çaldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!