Bitcoin ve Kripto Para Yatırımı Olmayanlar ETF Onayı ile Piyasaya Dahil Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li vatandaşlarla yapılan güncel anket spot Bitcoin ETF onayı sonrası daha fazla yatırımcının kripto para piyasasına gireceğini ortaya koydu.

Security.org tarafından 1.500 ABD vatandaşıyla yapılan bir ankete göre halihazırda kripto para yatırımı yapmamış bireylerin %21’i spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvuruları onaylanırsa yatırım yapma olasılıklarının daha fazla olacağını belirtti.

Öte yandan anketin detaylarına bakıldığında ABD vatandaşlarının kripto para benimsemesinin arttığı görüldü. Geçen yıl yapılan benzer bir ankette, kripto para sahibi birey miktarı %30 iken bu yıl sayı %40’a yükseldi. Ayrıca şu anda kripto para yatırımı olmayanların %15’i bu yıl bir miktar satın almayı planladıklarını açıkladı.

Anket katılımcılarının %46’sı spot Bitcoin ETF onayının kripto para piyasasını olumlu yönde etkileyeceği konusunda hemfikir oldu. Elinde kripto para bulunan kişilerin %63’ü ise önümüzdeki yıl içinde çoğunlukla Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) ve Cardano (ADA) özelinde daha fazla yatırımda bulunmayı kaydetti.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) 15 Ocak tarihine kadar spot Bitcoin ETF başvurularını onaylamaya başlaması bekleniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve Kripto Para Yatırımı Olmayanlar ETF Onayı ile Piyasaya Dahil Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!