Bitcoin Eleştirmeni, Fiyat Konusunda Tekrar Uyardı: Gözünüz Aşağıda Olsun

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li finans yorumcusu Peter Schiff, spot Bitcoin ETF’lerinin piyasada beklenen etkiyi yaratmayacağını düşünüyor.

Uzun süredir Bitcoin eleştirmeni olan Schiff, spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının (ETF) onaylanmasını bekleyen takipçilere, “Ne dilediğinize dikkat edin.” uyarısını yaptı. Schiff:

“ABD’de bir spot Bitcoin ETF’sinin listeleneceği vaadi, Bitcoin fiyatına ve spekülatif talebe yıllardır destek sağlıyor. ETF’ler kurulduktan ve kurumsal ve diğer yatırımcılardan gelmesi merakla beklenen talep gelmeyince, gözünüz aşağıda olsun!”

Spot Bitcoin ETF’lerinin kurumsal yatırımcıların, emeklilik fonlarının önünü açması beklense de CryptoQuant analistleri, bunun bir “haberi sat” vakası olabileceği konusunda uyarmıştı. Ancak Matrixport analistleri, spot ETF’lerin onaylanmadığı durumda dahi Bitcoin fiyatının yıl içerisinde yükselmesini bekliyor.

Schiff, kendisinden geçmişte hangi ETF’nin bearish sonuçlar doğurduğuna dair bir örnek vermesini isteyen birine, şu yanıtı verdi:

“Bitcoin’i kendi başınıza ücretsiz şekilde alıp saklayabildiğiniz için bir Bitcoin ETF’sine gerek yok. Zaten onu ETF’de tutmanın anlamı ne ki? Gidip altın ETF’si de alabilirsiniz.”

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Eleştirmeni, Fiyat Konusunda Tekrar Uyardı: Gözünüz Aşağıda Olsun
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!