Vadeli İşlemlerde Bekleyiş Sürüyor! – Coin News TR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Ocak tarihine kadar spot ETF kararını açıklamak zorunda olan SEC, kripto endüstrisini heyecanlı bir sürece sokmuş durumda. Genel kanının ETF’lerin onaylanacağı yönünde olması, piyasadaki pozitif havayı artırdı. Ancak, kararın açıklanması anında özellikle vadeli işlemler tarafında oluşacak volatilite, şimdiden korku vermeye başladı. Güncel süreçte, stabil seyreden tasfiye verilerine baktığımızda detaylar nelerdir?

Son 24 saatte Coinglass tarafından yayımlanan verilere göre, toplamda 132,97 milyon dolarlık işlem tasfiye edildi. Bu işlemlerin 86,04 milyon dolarlık kısmını long, 46,92 milyon dolarlık kısmını ise short yönlü işlemler oluşturdu. Volatiliteye yenik düşerek tasfiye edilen yatırımcı sayısı ise 52.840’a ulaştı. En büyük kayıp miktarı ise ETH/USD paritesindeki 3,36 milyon dolarlık işlemle OKX borsasında kaydedildi.

Borsalar arasındaki çarpıcı istatistikler de dikkat çekti. Tüm borsalar değerlendirildiğinde, gerçekleşen likidasyonların yüzde 64,71’ini long yönlü pozisyonlar oluşturdu. En çok likidite toplayan borsalar ise sırasıyla 57,65 milyon dolarla Binance, 44,07 milyon dolarla OKX ve 19,05 milyon dolarla Bybit oldu. Özellikle Bitmex’ten gelen veriler dikkat çekiciydi. Bitmex kullanıcılarının büyük bir kısmının yükseliş beklentileri, tasfiye ile sonuçlandı.

Ekran Resmi 2024 01 03 11.00.11

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Vadeli İşlemlerde Bekleyiş Sürüyor! – Coin News TR
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!