Bitcoin Ticaretinde Usta Balina Binance’de Milyonlarca Dolarlık Satış Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı işlemleriyle öne çıkan Bitcoin (BTC) yatırımcısı, yaptığı birkaç işlem sayesinde milyonlarca dolar kar elde etti.

Bitcoin balinası başarılı işlemleriyle dikkatleri üzerine topladı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 2023 yılının Mart ayından bu yana sadece 4 işlem yapan balina, toplamda 7,6 milyon dolar kazandı.

Balina ilk olarak geçtiğimiz yıl mart ayında kripto para borsası Binance’e 300 BTC yatırmıştı. O günlerde 6 milyon dolar değerinde olan bakiyesini uzun bir süre hareket ettirmeyen balina, 2023 yılının aralık ayına gelindiğinde yıl içinde yaşanan yükselişler sayesinde 12,7 milyon dolarlık bir bakiyeye ulaştı.

Balina son olarak 2 Ocak günü yine Binance’e 300 BTC yatırdı. Tepeleri ve dipleri bulma konusunda başarısıyla dikkat çeken balina, muhtemelen Bitcoin’in 45 bin doları geçmesiyle birlikte satış yapmak için harekete geçti. Balinanın ilk alım yaptığı zamanlarda Bitcoin fiyatı 25.500 dolar seviyesindeydi ve bu yatırımcı aylar içerisinde parasını 2 kat artırmış oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 değer kaybeden Bitcoin, yazım esnasında 45.320 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Ticaretinde Usta Balina Binance’de Milyonlarca Dolarlık Satış Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!