Bitcoin Fiyatı Yükselirken Kripto Şirketleri Ona Eşlik Edemedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, yeni yıla yükselişle giriş yapsa da birçok kripto para şirketinin hisseleri bundan yararlanamadı.

Bitcoin’in 45.000 doları aştığı günlerde kripto para borsası Coinbase’in hissesi günlük bazda %9’dan fazla değer kaybetti.

Kripto para piyasasının toparlanmasıyla birlikte son aylarda hareketlenen Coinbase (COIN), son 6 ayda %100’den fazla değer kazandı.

Bu yükselişe aylar boyu eşlik eden Marathon Digital (MARA) ve Riot Blockchain (RIOT) gibi madencilik şirketleri de günü ekside kapattı.

10x Research tarafından geçen hafta yayımlanan bir raporda kripto para şirketlerinin hisselerinin Bitcoin fiyatına kıyasla olması gerekenden daha değerli olabileceği belirtilmişti.

Diğerlerinden farklı olarak, rezervinde 189 binden fazla Bitcoin tutan MicroStrategy günlük bazda %8’den fazla yükseliş yaşadı.

MicroStrategy yöneticisi Michael Saylor, önümüzdeki dört ay boyunca borsanın açık olduğu her gün hisse satarak kişisel olarak Bitcoin’e yatırım yapacağını açıkladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fiyatı Yükselirken Kripto Şirketleri Ona Eşlik Edemedi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!