Sahte Airdrop Bağlantısına Tıkladı, 125 Bin Dolarını Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para cüzdanı uygulamasının kurucusu, oltalama saldırısına kurban giderek 100 bin dolardan fazla kayıp yaşadı.

Cüzdan uygulaması Nest’in CEO’su Bill Lou, LFG token için düzenlenen airdrop’ta sahte bir bağlantıya tıkladığı için 125 bin dolar değerinde 52 stETH kaybetti.

LFG airdrop’u, Ethereum ağında 2016’dan beri 4 bin 269 dolardan fazla işlem ücreti ödemiş kullanıcılar için düzenlendi. Gerekli şartları sağlayan toplam yaklaşık 390 bin cüzdana 400 milyar LFG dağıtılıyor.

Lou, airdrop hakkında bilgi almak için Google’daki bir bağlantıya tıkladı. Lou, bazı bug’ları düzelttiği için o sırada kendi cüzdanını değil MetaMask’ı kullandığını söyledi. Lou’nun iddiasına göre kendi ürünü olan Nest’i kullanıyor olsaydı bu durum önlenecekti.

LFG ekibi, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, sahte hesapların farkında olduklarını belirtti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sahte Airdrop Bağlantısına Tıkladı, 125 Bin Dolarını Kaybetti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!