Justin Sun En Büyük 11’inci Yatırımcı Çıktı! Sponge V2 Balinaların Radarında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRON kurucusu Justin Sun’ın cüzdanında çıkan Sponge Token V2 balinaların radarına girdi.

Meme coin’ler kripto para dünyasındaki en popüler yatırımlardan biri olmaya devam ediyor ve bazıları patlama yaşayarak büyük kârlar sunuyor. Bonk gibi kripto paralar sadece hızla yükselmeyi başarmakla kalmadı, aynı zamanda birkaç hafta içinde yüzde 1000 ila 10 bine varan artışlar gördü.

Birçok analiste göre potansiyel gösteren bir sonraki meme coin, Sponge Token V2. Hatırlanacağı üzere meme coin Sponge 2023’ün ilkbaharında fırtınalar koparmıştı. Bu meme coin’in yükseltilmiş versiyonu, sektördeki bu başarılı çalışmayı katlamaya geldiğini iddia ediyor. Öyle ki Tron blok zinciri ve Poloniex borsasının kurucusu Justin Sun, SPONGE’un önemli bir kısmına sahip olan ve onu Sponge Token V2’ye dönüştürmesi beklenen balinalardan biri olarak ortaya çıktı.

Sun kısa süre önce kripto borsası Binance’ten 14 milyon dolar çekerken, SPONGE yalnızca altı gün içinde yüzde 190’lık etkileyici bir artış gördü. Ünlü kripto vizyoneriyle ilişkili cüzdanların analizi, şu anda bir oyun platformuna dönüşmek üzere güncelleme sürecinden geçen SPONGE gibi yenilikçi tokenlerin yatırım stratejisinin odak noktası olduğunu gösteriyor. Bu sebeple birçok yatırımcı Sponge Token V2 satın almak için bekliyor.

Sponge V2 Nedir ve Neden Gelecek Vadeden Bir Yatırım?

Sponge, 2023 yılında mükemmel bir çıkış yakalayan ve yatırımcılarına 100 kat kazanç sunan popüler meme coinler’den biridir. Şimdi, proje, daha da kârlı bir yol izleyeceğini iddia eden yükseltilmiş Sponge V2 versiyonuyla bu başarılı çalışmayı tekrarlamaya geliyor.

Aslında, projenin başarısının temel göstergeleri, genel kullanılabilirlikte büyük bir paya sahip olan sahiplerin bazı cüzdanları. Özellikle, yukarıda da belirttiğimiz gibi, Justin Sun’ın cüzdanı öne çıkanlardan biri ve Sponge V1’deki en büyük yatırımcılarla 11. sırada yer alıyor. Bu cüzdanda 43 bin 246 dolar değerinde 108 milyon SPONGE V1 bulunuyor.

Sponge V2 Nasıl Çalışıyor?

Sponge, 2023’ün en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biriydi. Yaklaşık bir milyon dolarlık bir kapitalizasyonla başlayarak, 100 milyon dolarlık bir piyasa değerine fırladı. Bu da ilk yatırımcılar için büyük bir kazanç anlamına geliyordu. Zirveye yerleşen Sponge’un 13 binden fazla sahibi ve sosyal medyada 30 binden fazla takipçisi vardı.

Lansmanından hemen sonra Sponge, hem merkezi hem de merkeziyetsiz bir dizi önde gelen kripto borsasında listelemeleri güvence altına almayı başardı. Uniswap, Gate.io, MEXC, OKX gibi önde gelen borsalar bunlardan bazıları. Bu da anlaşılır bir şekilde yüz milyonlarca dolarlık günlük işlem hacimlerine yol açtı.

Bu, erken yatırımcıların hala ilk hamle avantajını elde edebileceği anlamına geliyor. Bununla birlikte, herkes aynı fiyatı güvence altına alır. Bununla birlikte, stake-to-bridge aşaması sona erdikten sonra, SPONGEV2 muhtemelen kripto borsalarında daha yüksek bir fiyat noktasında listelenecektir.

Basitçe söylemek gerekirse, birçok analist Sponge V2’nin orijinal Sponge V1’in başarısını tekrarlayacağına inanıyor. Bazı yorumcular, şu anda Bitcoin ve diğer kripto paralar üzerindeki güçlü duyarlılık göz önüne alındığında, getirilerin daha da büyük olabileceğini savunuyor. Son dönemde bile Sponge’un fiyatı, bahsin piyasaya sürülmesi ve gelecekteki beklentileri nedeniyle yenilenmiş bir artış gösterdi.

Bu dönemde tüm kripto paraların toplam değeri 1,1 trilyon dolardı. Bugün bu rakam neredeyse 1,6 trilyon dolar seviyesinde. Dolayısıyla kripto paralara akan çok daha fazla sermaye var. Buna ek olarak, meme coin’lerin kullanım alanları yok denecek kadar az olsa da kripto yatırımcıları arasında oldukça popüler olmaya devam ediyorlar.

Sponge V2 Gelenekselliğe Karşı Çıkıyor

En iyi meme coin’lerin genellikle bir ön satış kampanyası düzenlediği biliniyor. Bu sayede tokenler kripto borsalarında piyasaya sürülmeden önce yatırımcılardan fon toplama gerçekleştiriliyor. Sponge V2, geleneksel bir ön satışa karşı çıkmayı tercih etti. Ekibin bridge-to-stake diye adlandırdığı köprüleme yaklaşımı ile Sponge Token V2 satın almanın tek yolu V1 tokenlerini stake etmek ve köprülemek.

Bitcoin ETF onayları ve 2024 yılının başlarında beklenen bir sonraki yarılanma olayı ile birlikte kripto para birimlerindeki daha geniş yükselişle aynı zamana denk geliyor. Bu da Sponge V2’nin mükemmel bir zamanda piyasaya sürüldüğü anlamına geliyor. Projenin teknik incelemesi tokenlerin boğa döngüsünün başlangıcında borsalarda listeleneceğini belirtiyor.

Buna istinaden, Sponge sahipleri, projenin resmi web sitesini ziyaret edip ve kripto paralarını stake sözleşmesine kilitleyebilirler. Bu, onlara yalnızca önümüzdeki 4 yıl boyunca ödüller sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda eşit miktarda Sponge Token V2 satın almayı, yani elde etme fırsatını da sağlayacak.

Sponge V2 Oyna Kazan Oyunu

Sponge V2’nin kendine özgü bir değeri olmamasına rağmen, proje tokenleri için bir kullanım durumu oluşturuyor. Özetle, Sponge V2 bir oyna-kazan oyunu başlatıyor. Kullanıcılar SPONGEV2 ile kredi satın alarak daha fazla token kazanabiliyor.

Bu oyunun ücretsiz bir versiyonu da olacak, ancak oyuncular SPONGEV2 kazanamayacaklar. Nihayetinde, oyna-kazan oyunu Sponge V2’nin token sahiplerinden oluşan topluluğunu büyütmesine yardımcı olacak.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Justin Sun En Büyük 11’inci Yatırımcı Çıktı! Sponge V2 Balinaların Radarında
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!