Daha Önce FTX’e Talip Olan Japon Dev Başka Bir Kripto Şirketi Almayı Planlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya merkezli Monex Group Kanadalı kripto firması 3iQ’nun çoğunluk hissesini satın alıyor.

Monex Group 28 Aralık Perşembe günü yaptığı resmi açıklamada, Kanadalı kripto varlık firması 3iQ Digital Holdings’in çoğunluk hissesini satın almayı planladığını beyan etti. Yapılan duyuruda Kanadalı şirketin kripto para alanındaki deneyim ve yeteneklerinden faydalanmak istediklerini belirten Monex Group, kripto para sektörüne olan ilgisini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Monex Group CEO’su Yuko Seimei konu hakkında yaptığı açıklamada, bu yatırımın uzun vadeli olduğunu vurgularken gelecekte büyümesi beklenen bu sektöre yönelmenin önemli olduğunu belirtti:

Uzun vadeli stratejimiz varlık yönetim işimizi güçlendirmek. Bu noktada 3iQ’yu grubumuza katarak, gelecekte büyümesi beklenen kurumsal yatırımcı piyasasının ve dünya çapındaki kripto para borsalarının varlık yönetimi ihtiyaçlarını yakalayarak yüksek büyüme elde etmeyi hedefliyoruz.

Monex Group, 2018 yılında kripto borsası Coincheck’i satın alarak kripto para yatırımlarını güçlendirmişti. Monex ayrıca ABD merkezli çevrimiçi aracılık hizmeti firması TradeStation’ın da sahibi olarak öne çıkıyor.

Bu yılın ocak ayında Monex Group’un FTX’e ait olan FTX Japonya birimini satın alabileceği öne sürülmüştü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Daha Önce FTX’e Talip Olan Japon Dev Başka Bir Kripto Şirketi Almayı Planlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!