Boynuz Kulağı Geçti: Ethereum, Bu Projenin Arkasında Kaldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum tabanlı Layer 2 projesi zkSync, aylık işlem sayısı bakımından Ethereum’un kendisini geride bırakmayı başardı.

Blockchain platformu L2Beat’in verilerine göre zkSync ağında geçtiğimiz son 30 gün içerisinde Ethereum’a kıyasla daha fazla işlem yapıldı.

Bu dönem içerisinde zkSync’te 34,7 milyon işlem yapılırken, Ethereum’da 34,2 milyon işlem yapıldı. Bu ikiliyi 31,4 milyon işlemle Arbitrum (ARB) takip etti. CoinGecko verilerine göre ARB, 30 gün içerisinde yaklaşık %50 değer kazandı.

ZkSync ağındaki işlem hacminin bu kadar artmasının, aslen Bitcoin için geliştirilmiş “inscription”ların EVM ağlarına da geçmesiyle bağlantılı olduğu düşünülüyor.

Ethereum ağını güvenli bir şekilde ölçeklemeye çalışan zkSync, işlemlerin ana ağa kıyasla daha hızlı ve daha ucuz şekilde tamamlanmasını sağlıyor.

 

Boynuz Kulağı Geçti: Ethereum, Bu Projenin Arkasında Kaldı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Boynuz Kulağı Geçti: Ethereum, Bu Projenin Arkasında Kaldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!