Grayscale, Bu İstifa Sayesinde SEC’den Bitcoin ETF’si İçin Onay Alabilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistlere göre Grayscale’in yönetim kurulundaki değişiklik, spot Bitcoin ETF’sinin onaylanma ihtimalini artırabilir.

Lumida Wealth Management CEO’su Ram Ahluwalia’ya göre Digital Currency Group kurucusu Barry Silbert’ın Grayscale Investments yönetim kurulu başkanlığından istifası, SEC’nin Grayscale’in ETF başvurusuna daha sıcak bakmasını sağlayabilir.

Grayscale’in sahibi olan Digital Currency Group, günümüzde şirket aleyhinde öne sürülmüş ancak henüz mahkemede sonuçlanmamış bazı iddialar ile karşı karşıya.

Ahluwalia, “SEC’nin DCG aleyhinde kendi yürüttüğü bir soruşturma” olduğunu belirtti ancak “SEC’nin Barry’ye kuruldan istifa etmesi için resmi olarak tavsiye verdiğini düşünmüyorum.” dedi.

Ancak bu yönde gayriresmi bir sinyal verilmiş olabileceğini ekleyen Ahluwalia, Barry’nin istifasının Grayscale’e daha fazla özerklik sağladığını vurguladı. Lumida CEO’su, istifa kararını, “Bu, Barry tarafından ETF’nin onaylanma ihtimalini artırmak için bir karar.” diyerek yorumladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale, Bu İstifa Sayesinde SEC’den Bitcoin ETF’si İçin Onay Alabilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!