Dev Kripto Yatırım Şirketleri 2024 İçin İyimser: Hangi Projelere Para Akıtacaklar?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasına yönelik faaliyet gösteren Girişim Sermayesi (VC) şirketleri, 2024 yılı beklentilerini paylaştı.

Coinbase Ventures, Galaxy Ventures, Animoca Brands gibi kripto para odaklı VC şirketleri yeni yıl beklentilerini açıkladı. 2023 yılında VC fonları geçtiğimiz yıla kıyasla %68 oranında düşerek 33,3 milyar dolardan 10,7 milyar dolara gerilemişti. Şirketlerin 2024 yılından beklentisi daha olumlu oldu.

Coinbase Ventures gelecek yıl düzenleyici netliğin artması ve protokol altyapısının olgunlaşmasıyla birlikte kurumsal katılım ve kullanıcıların on-chain ürünlerle etkileşimini artıran ürünleri yenilikçi bir şekilde sunma fırsatlarına odaklanacağını belirtti. Şirket ayrıca Base Ekosistem Fonu aracılığıyla Base üzerinde çalışan ekiplere verdiği desteği genişletmeye çalışacağını vurguladı.

Galaxy Ventures ise yeni yılda daha zorlu bir ortam beklerken sürdürülebilir iş modellerine ve regüle edilmiş projelere odaklanmayı planladığını açıkladı. Galaxy Ventures’ın genel ortağı Mike Giampapa The Block’a verdiği demeçte, şu ifadeleriyle dikkat çekti:

Kripto VC ortamının zorlu olmaya devam etmesini bekliyoruz. Başarılı işletmeler ve startup’lar bile muhtemelen sabit veya düşük turlarda yükselmek zorunda kalacak.

Animoca Brands, 2024’te daha sağlıklı bir kripto fonlama ortamı beklerken özellikle Web3 bileşenli oyunlar ile yapay zeka odaklı yatırımların artabileceğini öngördü.

Shima Capital, HashKey Capital ve Multicoin Capital gibi diğer şirketler de benzer şekilde 2024 için genel olarak iyimser bir beklenti içinde olduklarını ve belirli alanlara odaklanarak büyümeyi hedeflediklerini vurguladı. Bu yatırım alanları içerisinde özellikle Web3, yapay zeka, merkeziyetsiz finans (DeFi) gibi sektörler yer aldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Kripto Yatırım Şirketleri 2024 İçin İyimser: Hangi Projelere Para Akıtacaklar?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!