31 Milyar Dolarlık Oyun Şirketi NFT ve Blockchain İçin Politikasını Değiştirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 milyar dolarlık dünya devi Epic Games’in oyun mağazası Epic Games Store, blokzinciri ve web3 oyun sektörüne geri dönüş yapıyor.

Geçtiğimiz dönemde Yazılım Derecelendirme Kurulu (ESRB) kuralları gereği blokzinciri ve Web3 oyunları dahil birçok türe kısıtlama getiren Epic Games Store, sektöre istisnai bir şekilde geri dönme kararı aldı.

Bu geri dönüş kararını direkt olarak uygulamaya geçiren şirket, Striker Manager 3 ve Gods Unchained isimli Web3 tabanlı oyunları yeniden listeledi.

Yeniden listeleme haberi Immutable tarafından teyit edildi. Ekip 20 Aralık günü yaptığı sosyal medya paylaşımında, Gods Unchained adlı oyunlarının Epic Games Store’da yeniden listelendiğini ve bu durum karşısında memnuniyet duyduklarını belirtti:

Immutable’da web3 oyunlarına yönelik adil politikaları savunmak için proaktif bir yaklaşım benimsedik. Epic Games’in politika kararından memnunuz ve Gods Unchained mağazasına güvendi. Dünya çapındaki 3 milyar oyuncu için bir sonraki oyuncu deneyimini ortaya çıkarmak amacıyla oyun, teknoloji ve web3 liderleriyle işbirliği yapmaya kararlıyız. Bu politika değişikliği, alanın web3 oyun deneyimini tanıdığını ve benimsemeye bir adım daha yaklaştığımızı gösteriyor.

Her ne kadar Epic Games Store blokzinciri ve Web3 temelli oyunlara bir istisna uygulamış olsa da bu kategorideki oyunlar finansal işlemlerle olan bağı nedeniyle yalnızca yetişkinler kategorisinde sunulacak. Bununla birlikte bu oyunlar tıpkı diğerleri gibi kumar ve nefret içerikli yasaklara uymak zorundalar.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
31 Milyar Dolarlık Oyun Şirketi NFT ve Blockchain İçin Politikasını Değiştirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!