Kripto Para Analistleri, 2024’te Bu Trendin Değer Kazanacağını Düşünüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analistlere göre yapay zeka ve web3 teknolojilerinin birleşimi, 2024 yılı için önemli bir trend yaratabilir.

Blockchain analiz platformu Nansen’in ekibinden Sandra Leow, “Yapay zeka ve kripto hızla olgunlaşıyor, yapay zeka ile blockchain entegrasyonunun potansiyeli günümüzde belirsiz olsa da bu teknolojilerin ortaya çıkardığı kullanım alanları çok büyük.” dedi.

Kripto para şirketi Gemini’nin araştırmasına göre bu teknolojiler, birbirini tamamlayabilir. Raporda, “Merkezi yapay zekanın zayıf yönleri, merkeziyetsiz kriptoyla bastırılabilir ve bu, özel çıkarlar tarafından yönetilmeyen, insanlığa fayda sağlayan ve güvenli bir şekilde gelişebilen bir yapay zeka doğurabilir.” dendi.

Gemini analistlerine göre kripto paralar, yapay zeka sayesinde teknolojiye ve finansa erişmek için günlük olarak kullanılan birer araç haline gelebilir.

Yatırım firması London Real Ventures, metaverse ve web3 alanında yapay zeka kullanımının 2024’te artacağını düşünüyor. Şirket, yarısı yapay zekayı kullanan 20’den fazla metaverse şirketine yatırım yaptı.

London Real Ventures CEO’su Brian Rose, “web3 ile yapay zekanın birleşiminin çığır açıcı” olacağına inanıyor.

Yapay zeka temalı kripto paralar, bu yılın başında ayı piyasasına rağmen değer kazanmaya başladı. Sei Labs kurucularından Jeff Fang’e göre bu, insanların yapay zekaya daha çok ilgi göstermeye başlamasından, bu alanda atılan teknolojik adımlardan ve yapay zeka odaklı blockchain projelerinin gelişiminden kaynaklanıyor.

Örnek olarak, Fetch.ai (FET), geçtiğimiz yıl boyunca yaklaşık yüzde 600 değer kazandı. Yapay zekayla bağlantılı bir diğer proje olan Render (RNDR) da yüzde 850’den fazla yükseliş gösterdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Analistleri, 2024’te Bu Trendin Değer Kazanacağını Düşünüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!