Ünlü Analist Altcoin Yatırımı Yapmak İsteyenlere Seslendi: Şimdi Tam Zamanı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti Michael van de Poppe, altcoin yatırımı yapmak için doğru zamanın geldiğini belirtti.

Michael van de Poppe 21 Aralık tarihli sosyal medya paylaşımında, altcoin yatırımı yapmak isteyenlere seslendi. Özellikle ekim ayının başından bu yana kripto para piyasasında kayda değer yükselişler görüldüğünü belirten analist, bu yükselişlerin 2024 yılında da devam edeceğini savundu.

Altcoin yatırımı yapmak için doğru günlerde olduğumuzu vurgularken yükselişin adeta bir mantar gibi tüm altcoin piyasasına yayılacağını ima etti.

Analist 2024 yılının ilk çeyreği ve bu aralık ayının sonu itibariyle altcoinlerin yatırım için bir dönüm noktasına gireceğini belirtti. Bitcoin yarılanmasına (halving) 5 aydan kısa bir süre kaldığını hatırlatan Poppe, yarılanma öncesi 3-8 aylık dönemin altcoin yatırımı için çoğu zaman en doğru tarihler olduğunu dile getirdi.

Öte yandan Bitcoin ETF’ine yönelik onay beklentisinin “haberi sat” kıvamına gelmesi halinde paranın Bitcoin’den altcoinlere akmasının muhtemel olduğunu söyledi.

Dönemsel olarak da yeni yılın ilk çeyreğinin şirketlerin portföylerini yeniden dengeledikleri vakitler olduğunu ve bu durumun altcoinlere daha fazla kurumsal likiditeyi çekebileceğini savundu:

Yılın ilk çeyreği, veriler ve geçmiş fiyat hareketleri ile kanıtlanabilecek şekilde altcoin yatırımları için harika bir dönemdir. Şirketlerinin portföylerini yeniden dengelemesi anlamına gelir. Bu dengeleme sürecinde yapılacak yeni alımlar piyasadaki likiditeyi canlandıracaktır.

Önümüzde kripto para piyasası için harika bir dönem olduğunu vurgulayan deneyimli isim, yatırımcıları zaten yükselmiş projelere değil yükselme potansiyeli barındıran projelere bakmaya davet etti:

Kendinize sormanız gereken bir sonraki soru; yapılabilecek en yüksek kazanç ve en düşük risk miktarı nerede? Önceki haftalarda yüzde yüzlerce artan bir şeyle değil, potansiyel barındıran projelere yönelin. Sonuç olarak altcoinlerdeki düşüşleri satın alın ve paranızı akıllıca dağıtın. Önümüzde harika bir dönem var!

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist Altcoin Yatırımı Yapmak İsteyenlere Seslendi: Şimdi Tam Zamanı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!