Önde Gelen Stablecoin İhraççısı Solana Desteği İçin ABD’den Onay Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

New York düzenleyicisi, stablecoin ihraççısı Paxos’un Solana’ya (SOL) genişlemesine onay verdi ve Ethereum harici ilk stablecoin’ini piyasaya sürmesine izin verdi.

Fortune’un haberine göre önde gelen stablecoin ihraççılarından Paxos, ürünlerini 17 Ocak 2024‘te Solana ağında piyasaya sürebilmek adına New York Mali Hizmetler Departmanı’ndan (NYDFS) onay aldı.

Daha önce Binance’in stablecoin’i BUSD’un da ihracını yöneten Paxos’un yetkilisi Walter Hesert, şirketlerinin dünyanın en çok regülasyona uğrayan stablecoin ihraççısı olduğunu söyledi.

Hessert verdiği röportajda, regülatörün genişleme kapsamında ne tür istekleri olduğunu söylemedi ancak Solana’nın Ethereum’a (ETH) nazaran daha hızlı ve daha düşük maliyetli olduğu için cazipleştiğini vurguladı.

Haberde, New York regülatörünün kripto paralar için kapsamlı bir çerçeve uygulayan tek ABD’li mali düzenleyici olduğu belirtildi. 2015 yılında kurulan Paxos, 2018 yılında Paxos Standard adını verdiği ilk stablecoin’ini piyasaya sürmüştü.

Ödeme sistemleri devi PayPal’in kripto para transferleri ve ödemeleri için kullanacağı PayPal USD’nin (PYUSD) ihracını da Paxos üstleniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Önde Gelen Stablecoin İhraççısı Solana Desteği İçin ABD’den Onay Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!