Ripple’ın Yetkilileri Bitcoin ve Kripto Paralar İçin 2024 Tahminlerini Paylaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple’ın (XRP) yönetim ekibi, kripto para piyasası için 2024 tahminlerini paylaştı.

Ripple üst düzey ekibi kripto para piyasına ilişkin 2024 tahminlerini açıkladılar. Şirketin önde gelen 5 ismi fikirlerini paylaşanlar arasında yer aldı. Kısa süre önce Ripple’ın başkanı Monica Long’da gelecek yıla dair öngörülerini dile getirmişti.

Apple ve Amazon gibi devler gelecek!

Küresel Müşteri Başarısı Başkan Yardımcısı Aaron Sears, gelecek yıl kripto para piyasasına ve Web3 sektörüne yönelik benimsemenin başka bir boyuta taşınacağını belirtti.

Bu yıl Visa, MasterCard, BlackRock ve Fidelity gibi dev aktörlerden önemli atılımlar geldiğini belirten Aaron Sears, gelecek yıl Amazon, Uber veya Apple gibi devlerinde bu alana entegre olabileceğini söyledi.

Bugüne kadar buna büyük ölçüde PayPal, Mastercard, JPMorgan ve Citi gibi ödemeler ve geleneksel finans alanındaki şirketler öncülük etti. Ancak kripto kışının gözle görülür şekilde erimesi ve daha fazla eski oyuncunun devreye girmesiyle birlikte, teknoloji liderlerinin sektöre girdiğini ve kripto ile blockchain’i işlerine entegre ettiğini görmeye başlayacağız; Amazon, Uber veya Apple gibi.

Sears ayrıca Brezilya’da 2024 ortasında tamamlanacak kripto para düzenlemelerinin ardından, bölgedeki kurumsal yatırımlarda önemli ilerlemeler göreceğimizi ve bu atılımların pazarın meşruiyetini güçlendireceğini ifade etti. Sears bu durumun başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto para piyasasının tamamı için yeni bir yakıt kaynağı olabileceğine yer verdi.

Daha fazla bankayla ortaklık!

Ripple Ürün Geliştirme Başkan Yardımcısı ve Metaco CEO’su Adrien Treccani, 2024 yılında küresel bankaların ve endüstri devlerinin müşterilerin verimli ve şeffaf finansal hizmetlere olan talebini karşılamak için aktif olarak dijital varlık çözümlere dahil olacaklarını dile getirdi.

Şirketin ayrıca 2023 yılında birçok bankayla ortaklık kurduğunu ve bunun gelecek yıl da devam edeceğini vurguladı:

Geçen yıl birçok küresel bankayla ortaklıklar duyurduk ve 2024’te benimseme oranlarının artmaya devam etmesini bekliyoruz. Bankalar tokenize edilmiş varlıklar üzerinde denemeler yapıyor ve bunu sıkı uyumluluk ve güvenlik protokollerinin yanı sıra sorunsuz entegrasyonlar çerçevesinde güvenle yapabilmeleri gerekiyor.

Avrupa ve Orta Doğu daha aktif rol oynayacak!

Ripple Politika Yöneticisi Andrew Whitworth yaptığı tahminde, Avrupa Birliğinin ve Birleşik Arap Emirliklerinin düzenlemeler konusundaki hızlı adımlarından yola çıktı.

Kripto para alanında ortak kullanım senaryoları geliştirme konusunda özel sektör ile kamu sektörü arasında artan bir etkileşim olduğunu vurgularken önümüzdeki yıl daha çok ülkenin kripto para ve blokzinciri endüstrilerine dahil olmak isteyeceklerini belirtti. AB’deki MiCA yasasının, kripto paraların o bölgede daha yaygın bir şekilde kullanımını sağlayabileceğini söyledi:

Kripto Varlık Piyasaları düzenlemesi uygulamanın sonraki aşamalarına girerken AB, düzenleyici örnek yoluyla liderlik etmeye devam edecek. Avrupa Denetleyici Otoriteleri, varlık sınıflandırmalarından lisans başvurularına kadar düzenleyici hükümlerine ilişkin nihai kesinlik sağlayacak ve sektöre tüm tek pazarda sürdürülebilir bir şekilde yatırım yapma ve büyüme konusunda güven verecek olan MiCA seviye 2 ve 3 kurallarını tamamlayacak.

Asya Pasifik’te daha fazla kurumsal aktör dahil olacak!

Ripple Asya Pasifik (APAC) Genel Müdür Yardımcısı Fiona Murray gelecek yıl tahmininde kendi bölgesi üzerinden yola çıktı. Gelecek yıl Asya Pasifik bölgesinde kurumsal benimsemenin artacağını ifade eden Murray, sınır ötesi ödemelerin de blokzinciri teknolojisinden yararlanacağını ifadelerine ekledi:

2024’e girerken özellikle APAC bölgesinde, finansal kurumların kripto paraları kurumsal olarak benimsemesinde bir artış görmeyi bekliyoruz. Buna şirketler arasında sınır ötesi ödemelerin daha fazla kullanılması da dahildir. Önde gelen Web2 şirketleri ve eski ödeme kurumları, blockchain hizmetini hizmetlerine entegre etmek için kaynaklara her zamankinden daha fazla yatırım yapıyor. APAC finans liderlerinin neredeyse yarısı, blockchain’in önümüzdeki 3 yıl içinde iş üzerinde önemli bir etkiye sahip olmasını bekliyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple’ın Yetkilileri Bitcoin ve Kripto Paralar İçin 2024 Tahminlerini Paylaştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!