Bitcoin Fiyatı Yükselmeden Önce Kârlılık Oranının Düşmesi Gerekebilir

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa analiz platformu Santiment’ın paylaşımına göre Bitcoin fiyatının yükselmesi için kârlılık oranının değişmesi gerekebilir.

Santiment tarafından paylaşılan bilgilere göre dolaşımdaki Bitcoin arzının yüzde 89’u kârlı durumda. Yılın en yüksek seviyelerine yaklaşan bu oranın, fiyattaki yükselişin önünde engel teşkil edebileceği düşünülüyor.

Yapılan paylaşımda, “Bu oran yüzde 40-70 aralığındayken daha fazla yükselişin olması daha olası.” yorumu yapıldı.

TradingView verilerine göre Bitcoin, yılın başından beri yüzde 163 değer kazandı. Alış fiyatına rağmen henüz kâra geçememiş yatırımcıların, 2021 boğa piyasasında alım yaptığı düşünülüyor.

Blockchain analiz firması CryptoQuant, kısa vadeli yatırımcıların kâr marjındaki büyümeye dikkat çekerek, Bitcoin fiyatında bir düzeltme riskine karşı uyarıda bulundu.

Analistler buna karşın blockchaindeki hareketlilikten ve yaklaşmakta olan halving’den yola çıkarak Bitcoin’in orta vadede 54 bin; bu döngünün zirvesinde ise 160 bin doları hedefleyebileceğini düşünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Fiyatı Yükselmeden Önce Kârlılık Oranının Düşmesi Gerekebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!