İflas Eden Kripto Para Fonunun Kurucularına Ait 1,1 Milyar Dolar Donduruldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Britanya Virgin Adaları’ndaki bir mahkeme, batan kripto para fonu Three Arrows Capital’ın kurucularına ait yaklaşık 1,1 milyar dolarlık varlığı dondurdu.

Three Arrows Capital’ın tahsildarı Teneo tarafından yapılan açıklamaya göre mahkeme, 18 Aralık’ta aldığı kararla şirketin kurucuları Su Zhu ile Kyle Davies’in varlıklarına bloke koydu.

Kararda, Zhu ile Davies’in ve Davies’in eşi Kelly Chen’in bu varlıkları global çapta kullanmasının önlenmesi amaçlanıyor.

Teneo’nun açıklamasına göre Singapur da geçtiğimiz gün yurt içerisinde bir bloke kararı aldı.

Su Zhu, eylül ayında Singapur’daki bir havalimanında tutuklanmıştı. 3AC’nin kurucusu Singapur’daki mahkemede geçen hafta ilk kez sorguya girerek, alacaklıların 3,3 milyar dolarını geri almaya çalışan Teneo’nun sorularını yanıtladı.

Batmadan önce sektörün en büyük hedge fonlarından biri olan Three Arrows, Terra ekosisteminin çöküşünden etkilenerek Temmuz 2022’de iflas başvurusunda bulundu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İflas Eden Kripto Para Fonunun Kurucularına Ait 1,1 Milyar Dolar Donduruldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!