Eski Bloomberg Analisti Son Şans Dedi: Kripto Paralarda Büyük Fırsatlar Bitecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Bloomberg analisti Jamie Coutts, kripto para piyasasının, 1900’lerin başlarındaki ABD hisse senedi piyasasıyla çarpıcı benzerlikler gösterdiğini belirtti.

Jamie Coutts 19 Aralık günü yaptığı sosyal medya paylaşımında, kripto para piyasasının güncel durumu ile 1900’lerin başındaki ABD hisse senedi piyasasını kıyasladı.

Kripto para piyasasının şu anda tıpkı ABD hisse senedi piyasasının 1900’lerin başında olduğu gibi büyük bir gelişim ve yatırım çekme potansiyeline sahip olduğunu belirten Coutts, akıllı yatırımcıların bu alandan ciddi kazançlar elde edebileceğini savundu. Analist hisse senetlerine o yıllarda akın akın giren dolar likiditesinin bir benzerinin kripto para piyasasına da akabileceğini ifade etti.

İçinde bulunduğumuz günlerde özellikle spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının bu para akışını hızlandıracağını öne sürerken Dow, Elliot ve Wyckof trend analizlerinin yukarı yönlü bir ivmeye sahip olduğunu kaydetti.

Öte yandan kripto para piyasasında bugün var olan kolay kazanç durumunun uzun soluklu olmayabileceğini ileri süren analist, bir noktadan sonra kurumsal yatırımcıların da etkisiyle piyasanın daha stabil bir hal alabileceğine değindi. Analist aynı durumun 1900’lerin ilerleyen dönemlerinde ABD hisse senedi piyasası için de yaşandığını hatırlattı.

Bu durumu “piyasa verimsizliği” olarak nitelendiren Coutts ,bu nedenle kripto para piyasasına yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların bu riskleri anlamaları ve uygun risk yönetimi stratejileri geliştirmeleri gerektiğini ima etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eski Bloomberg Analisti Son Şans Dedi: Kripto Paralarda Büyük Fırsatlar Bitecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!