Ethereum Projesi ABD Yaptırım Listesindeki İşlemleri Reddedeceğini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain altyapı sağlayıcısı BloXrout, ABD Yabancı Varlıkları Kontrol Ofisi (OFAC) tarafından kara listeye alınmış adreslerle yapılan işlemleri reddedeceğini duyurdu.

BloXrout tarafından 18 Aralık günü paylaşılan duyuruda, OFAC tarafından kara listeye alınmış adreslere ilişkin erişimin önüne geçileceği belirtildi. Düzenleyici kurumlarla daha uyumlu bir ilişki kurmak adına atılan bu adım, geçmişte ve gelecekte OFAC tarafından etkilenen tüm kripto para adreslerini etkileyecek:

Hemen geçerli olmak üzere tüm BloXroute geçişleri, OFAC tarafından kara listeye alınmış adreslerle etkileşime giren tüm cüzdan işlemlerini rededecektir.

Konu hakkında açıklamada bulunan BloXrout’un CEO’su Joshua Frank, Bitcoin ve Ethereum ağlarını daha güvenli hale getirmiş için böyle bir hamlenin gerekli olduğunu ifade etti:

OFAC tarafından kara listeye alınmış adreslerle yapılan işlemler, yasa dışı faaliyetlerle ilişkilendirilebilecek riskler oluşturmaktadır. Bu kararı vererek, bu riski azaltmaya yardımcı olmak istiyoruz.

Bazı kullanıcılar BloXrout’u otosansür yapmakla suçlarken ya Ethereum’un tarafını ya da düzenleyici kurumların tarafını seçin gibi sert söylemlerde bulundu.

OFAC tarafından kara listeye alınan adresler, terörizm, uyuşturucu kaçakçılığı ve diğer yasa dışı faaliyetlerle bağlantılı kişilere veya kuruluşlara aittir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Projesi ABD Yaptırım Listesindeki İşlemleri Reddedeceğini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!