BlackRock, Spot Bitcoin ETF’si İçin SEC ile Tekrar Bir Araya Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BlackRock, Nasdaq ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) temsilcileri, spot Bitcoin ETF’sini konuşmak için tekrar bir araya geldi.

SEC tarafından yayımlanan bildiriye göre “görüşme, NASDAQ Stock Market LLC’nin Nasdaq 5711(d) Kuralı kapsamında iShares Bitcoin Trust’ın paylarını kotelemek ve ticarete açmak için sunduğu kural değişikliğiyle ilgiliydi.”

Nasdaq’ın 5711(d) kuralında emtia bazlı tröst paylarının ne olduğuyla ve bunların borsada kotelenmeden önce ve sonra hangi kriterlere uyması gerektiğiyle ilgili maddeler yer alıyor.

SEC, spot Bitcoin ETF’si kurmak için yapılmış 13 başvuruyu değerlendirmeye devam ediyor. Düzenleyici kurum, başvuru sahipleriyle şimdiye dek toplamda 24 kez görüştü.

SEC’nin ARK 21Shares Bitcoin ETF’si için yapılan başvuru hakkında 10 Ocak 2024’e kadar nihai bir karar alması gerekiyor. Bloomberg analisti James Seyffart, bu tarihten önce bir onay kararı alınmasının “muhtemel olmadığını” düşündüğünü söyleyerek, 8-10 Ocak aralığına dikkat çekti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BlackRock, Spot Bitcoin ETF’si İçin SEC ile Tekrar Bir Araya Geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!