SEC Dört Dev Şirketin Ethereum ETF Başvurularına Yönelik Kararı Erteledi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Ethereum odaklı 4 farklı ETF başvurusu için karar tarihini 2024 yılına erteledi.

SEC 4 farklı spot Ethereum (ETH) borsa yatırım fonu (ETF) başvurusuna ilişkin nihai karar tarihini gelecek yıla erteledi. Ertelenen başvurular arasında Hashdex Nasdaq Ethereum ETF, Grayscale Ethereum Futures Trust, VanEck Ethereum ETF ve ARK 21Shares Ethereum ETF‘i yer aldı.

Düzenleyici kurum spot Bitcoin ETF‘lerine ilişkin karar tarihlerini de gelecek yıla ertelemişti. SEC’nin son ertelemelere ilişkin gerekçesi de bir öncekilerle aynı oldu. Kurum daha fazla inceleme yapılması ve kamuoyundan geri bildirim alınması gerektiğini belirterek sürece dair zaman kazanmış oldu. Söz konusu ETF başvurularına ilişkin kararın gelecek 21 gün içerisinde verilmesi bekleniyor.

SEC şimdiye kadar hiçbir spot Bitcoin ve Ethereum ETF başvurusuna onay vermedi. Fakat daha önce vadeli Ethereum ETF’ini onaylamıştı. Geçtiğimiz ekim ayında dokuz farklı vadeli Ethereum ETF ürünü aynı anda onay alarak işleme başladı.

SEC’nin spot Bitcoin ve Ethereum başvurularını da 2024 yılında toplu bir şekilde onaylaması bekleniyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Dört Dev Şirketin Ethereum ETF Başvurularına Yönelik Kararı Erteledi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!