Kripto Para Şirketleri, ABD Başkanlık Seçimlerini Etkilemek İçin 78 Milyon Dolar Topladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyasi eylem komitesi Fairshake, ABD’de yaklaşmakta olan başkanlık seçimlerinde kripto para yanlısı isimleri desteklemek için 78 milyon dolar topladı.

Fairshake ve diğer iki komite, kripto para ve blockchain teknolojilerini destekleyen siyasi adaylara yardım etmek için çalışacak.

78 milyon dolarlık bütçeye Andreessen Horowitz, Ark, Circle, Ripple, Coinbase ve diğer birkaç isim katkıda bulundu. Bağışçıların tam listesi önümüzdeki yılın başına kadar açıklanmayacak.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Coinbase’in kripto para sektörüne özel regülasyonların oluşturulması talebini kısa süre önce geri çevirdi.

Kripto para firmaları, ABD’deki politikaların olumlu yönde değişmesi için başkanlık seçiminde etkin rol oynamayı hedefliyor. Coinbase’in ABD politikalarından sorumlu Kara Calvert, “Bu, kripto endüstrisinin 2024 seçimlerine dahil olmak için çok ciddi derecede kararlı olduğunu gösteriyor.” dedi.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ABD’nin özellikle SEC’nin politikaları yüzünden yanlış istikamette olduğunu söyleyerek, “İnovasyonu destekleyecek ve sorumlu regülasyonlara giden yollara öncülük edecek liderlere yardım etmeliyiz.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Şirketleri, ABD Başkanlık Seçimlerini Etkilemek İçin 78 Milyon Dolar Topladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!