Bitcoin ETF’leri Ocak’ta Onaylanmazsa Kripto Tarihinin En Büyük Rug-Pull’u Yaşanır!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analist spot Bitcoin ETF başvurularının ocak ayında onaylanmaması durumunda kripto para sektöründeki en büyük düşüşlerden birinin yaşanabileceğini belirtti.

Merakla beklenen spot Bitcoin ETF onayına sayılı günler kaldığı düşünülürken kıdemli ETF analisti Nate Geraci’den dikkat çeken bir yorum geldi. Nate Geraci 18 Aralık tarihli bir gönderisinde, spot Bitcoin borsa yatırım fonu başvurularının gelecek yıl ocak ayında onaylanmaması durumunda büyük bir “rug pull” yaşanabileceğini yazdı:

Spot Bitcoin ETF’si ocak ayında onaylanmazsa, kripto tarihindeki en büyük rug pullardan biri yaşanabilir. Ana görüşüm bu değil ancak burada verilen geçmişi tamamen göz ardı edemem bu yüzden %100 onaylanacak diyemiyorum. Bununla birlikte Grayscale’nin mahkeme zaferi öncesi orijinal tahminlerime sadığım.

Geraci ayrıca kripto para borsalarının alım-satım işlemleri için uyguladıkları komisyon tarifesine dikkat çekti.

Spot Bitcoin ETF’leri üzerinden yapılacak işlemlerin 0,01% gibi çok daha minimal bir komisyon kesintisiyle çalışacağını hatırlatan Geraci, borsaların da ilerleyen süreçte hayatta kalabilmek için komisyon getirilerinden feragat etmeleri gerekeceğini savundu.

Aksi halde spot Bitcoin ETF onayından sonra kripto para borsalarını bir “kan banyosunun” beklediğini dile getiren deneyimli isim, kalıcı bir rekabet için borsaların farklı bir strateji geliştirmesi gerektiğini vurguladı:

Kripto para borsalarındaki komisyon ücretleri spot Bitcoin ETF’inin yanında çok pahalı kalacak. Bireysel spot Bitcoin ETF alıcıları ve satıcıları, temeldeki kurumsal ticaret uygulaması ve komisyonlarından yararlanacaklar. Fakat bireysel kripto borsası yatırımcıları… Sadece bireysel ticaret uygulaması ve komisyonlar üzerinden işlem yapmaya devam edecekler. Borsaların ETF ile rekabet edebilmek için daha iyi hale gelmesi gerekecek.

Geraci dahil birçok deneyimli ETF analisti, spot Bitcoin ETF başvurularının %90 ihtimalle 2024 Ocak ayında ve toplu bir şekilde onaylanacağını düşünüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ETF’leri Ocak’ta Onaylanmazsa Kripto Tarihinin En Büyük Rug-Pull’u Yaşanır!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!