Bir Ayda 20 Kat Değerlenen Altcoin İçin Fırsatçılara Karşı Önlem Alındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı kullanıcılar, MOBILE fiyatındaki yükselişi fırsat bilerek Helium Mobile’ın ekonomik telefon tarifesini kötüye kullanıyor.

Helium Mobile’ın kullanım koşullarında yapılan güncellemeye göre Helium Mobile’ın yeni aboneleri, Discovery Mapping’i kullandıktan sonra ödül olarak MOBILE token almadan önce sekiz gün beklemek zorunda kalacak.

Helium Mobile’ın Discovery Mapping’ini kullananlar, güncel şartlarda günde 2.000’den fazla MOBILE token kazanabiliyor. Sadece bu, Helium Mobile’ın ayda 20 dolarlık abonelik ücretini iki gün içerisinde karşılamaya yetiyor.

CoinGecko verilerine göre MOBILE, son 30 gün içerisinde yüzde 2.000’den fazla değer kazandı. Fiyattaki bu artış sonrasında Helium Mobile binlerce yeni müşteri aldı.

Helium Geek verilerine göre bu ayın başında yaklaşık 2.500 kişiye günlük olarak ödül dağıtılırken bu sayı dün 8.000’in üstüne çıktı.

Bazı kullanıcılar, yedi gün boyunca MOBILE token toplayıp sonra telefon tarifelerini iptal ediyordu, bu sayede hem para iadesi alıp hem de yüzlerce dolar değerinde MOBILE token biriktiriyordu.

Helium Mobile’ın bağlı olduğu Nova Labs’in ürün direktörü Coco Tang, “Helium Mobile çok fazla kayıt almaya başladı ve bunların bir kısmı, diğerlerinden daha çok şüphe çekiyor.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bir Ayda 20 Kat Değerlenen Altcoin İçin Fırsatçılara Karşı Önlem Alındı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!