Solana Telefonu Satışlarının Patlamasıyla Uçuşa Geçen Altcoin Milyoner Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Solana (SOL) tabanlı altcoin aylar önce alım yapan bir yatırımcıyı daha milyoner etti.

Kripto para piyasasındaki yükselişlerde başı çeken Solana tabanlı altcoinler bir yatırımcıya daha milyon dolar kazandırdı. Yaklaşık 3 ay önce 142 bin dolar değerinde Helium Mobile (MOBILE) satın alan bir yatırımcı kar cebe yakışır diyerek kısa süre önce satış yaptı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre söz konusu yatırımcı, 3 ay önce 0,000219 dolar maliyetle 647,7 milyon MOBIL satın almak için 142 bin dolar harcadı.

MOBILE özelidne son haftalarda yaşanan yükselişlerle birlikte parasına para katan kripto para yatırımcısı, son 5 gün içerisinde ortalama 0,00297 dolardan 400 milyon MOBILE sattı. Yatırımcı bu birkaç aylık alım-satım işleminden 1 milyon dolardan fazla kazanç sağlamış oldu.

Kısa süre önce haber konusu olan bir başka yatırımcı ise 5 ay önce 76.500 dolar değerinde MOBILE alarak milyoner statüsüne ulaşmıştı.

Helium Mobile merkeziyetsiz, blockchain tabanlı bir kablosuz altyapı hizmeti sunarak son günlerde öne çıkıyor. Ağın yakıt olarak kullandığını birincil token Helium (HNT) iken MOBILE ise 5G bağlantılarını kolaylaştırmak ve hızlandırmak için kullanılıyor.

Solana’nın satmakta zorlandığı telefon SAGA, meme coin BONK sayesinde gitgide daha fazla satmaya başlamıştı.

CoinGecko verilerine göre son 1 ay içerisinde %2.242 yükseliş sergileyen MOBILE, yazım esnasında 0,00668 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Telefonu Satışlarının Patlamasıyla Uçuşa Geçen Altcoin Milyoner Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!