FTX Bitcoin ve Kripto Paralarda 2022 Fiyatlarını Baz Alan Yeni Planını Sundu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl iflas eden kripto para borsası FTX, iflas sürecini sona erdirmek için resmen harekete geçti.

Alacaklılarına 2024 yılında geri ödeme yapması planlanan FTX, iflas sürecini resmen sona erdirmek için mahkemeye gitti. FTX avukatları 16 Aralık Cumartesi günü Delaware mahkemesine iflas sürecini sona erdirmek için bir teklif sundu.

Geçtiğimiz süreçde FTX’in %90’a varan geri ödemeler yapacağı gayri resmi şekilde konuşuluyordu. Sunulan güncel dosyaya göre FTX, alacaklılarının talepleri için varlık değerlerini borsanın iflas başvurusunda bulunduğu Kasım 2022 fiyatları üzerinden hesaplanacak.

Yani görünen o ki Kasım 2022’de FTX iflasına maruz kalan bir yatırımcı, Kasım 2022‘deki kripto para fiyatları üzerinden alacaklı talebinde bulunabilecek. FTX cephesi bu geri ödeme planının tüm alacaklıların maksimum getiri elde etmesini sağlayacak şekilde planlandığını vurguladı.

Mahkeme henüz FTX’in bu resmi talebine bir geri dönüş yapmadı. FTX’in iflas dosyasının kapanıp kapanmayacağına yönelik bir mahkeme 2024 yılında yapılacak ve bu mahkemenin tarihi de 2024 yılı içerisinde belirlenecek.

FTX alacaklılarını temsil eden 117 Partners’in CEO’su Thomas Braziel kısa süre önce yaptığı açıklamada, alacaklılara dolar başına yapılacak ödemenin 0,60-0,70 dolara kadar yükseltilebileceğini belirtmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX Bitcoin ve Kripto Paralarda 2022 Fiyatlarını Baz Alan Yeni Planını Sundu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!