Trader Solana’nın En Yeni Meme Coin’inde Parayı Vurdu: Bin Dolarla 100x!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para yatırımcısı Solana (SOL) tabanlı meme coin’e yaptığı yatırımla kısa sürede bin dolarını yüz bin dolara yükseltti.

Kripto para piyasasındaki meme coinler son zamanlarda dudak uçuklatan performanslar sergileyince “bin doları yüz bin dolar yaptı” hikayeleri de artmaya başladı.

CoinDesk’e konuşan “Blockgraze” takma adlı bir yatırımcı, kasım ayının sonlarında SOL tabanlı meme coin Dogwifhat’e (WIF) bin dolar yatırım yaptığını ve bu yatırımın yaklaşık iki hafta içerisinde yüz bin dolara ulaştığını söyledi.

SOL tabanlı merkeziyetsiz finans protokolü Raydium (RAY) üzerinde 20 Kasım günü listelenen WIF, kısa süreli performansıyla herkesi şaşkına çevirdi.

SOL karşısında 21 Kasım’dan bu yana %24.000 değer kazanan WIF, 0,00026 SOL bandından 0,063’e kadar yükseldi. WIF yazım esnasında 0,054 SOL’den işlem görüyor.

Blockgraze yaptığı açıklamada, token’ın görselini beğendiğini ve bu yüzden alım yaptığını ifade etti:

Şapkalı köpek sembolünün çok komik olduğunu düşündüm ve bu yüzden biraz aldım.

Solana ağı birçok meme coin’in anlam verilemeyen yükselişine ev sahipliği yapsa da bunların başında Bonk (BONK) geldi. BONK bir yatırımcıya aylar içerisinde 9 milyon dolardan fazla kar bırakmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trader Solana’nın En Yeni Meme Coin’inde Parayı Vurdu: Bin Dolarla 100x!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!