Altcoin Yeni Zirvelere Oynarken Güney Koreli Borsada Yüzde 150 Yükseliş Yaşadı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin bağlantılı katman-1 blockchain Conflux (CFX) da Bitcoin benzeri ordinalsler sayesinde günlük işlem sayısında zirve yaptı.

Conflux, Bitcoin BRC-20 tokenlarından esinlenen yazıtlardan dolayı 15 Aralık’ta günlük işlem sayısı 1,8 milyona ulaştı. Projenin yerel kripto parası CFX’te günlük işlem ise 100 bini aştı.

Hem ağın hem de altcoin’in işlem sayısı yılın en yüksek seviyesine ulaşırken aktif adres sayısı da neredeyse 18 bin oldu.

Öte yandan CFX’de altcoinlere olan ilgisiyle önce çıkan Güney Koreli kripto para borsası Bithumb’ın da etkisi oldu. Bithumb’da CFX spot işlem hacmi 29 milyon dolara aşarak Binance’i geride bıraktı.

Toplam hacmin %34’ünü oluşturan CFX, Bithumb’da diğer merkezi borsalara (CEX) kıyasla %150’nin üzerinde bir değer olan 0,54’e ulaştı ve ardından geri düştü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %4 yükseliş yaşayan CFX, yazım esnasında 0,195 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Altcoin Yeni Zirvelere Oynarken Güney Koreli Borsada Yüzde 150 Yükseliş Yaşadı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!