Trader Binance Listelemesi ile 15x Yaptığı Solana Tabanlı Altcoin’i Sattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerin en iyi performans sergileyen meme coin’i Bonk (BONK), bir yatırımcıya kısa sürede yüz binlerce dolar kazandırdı.

Bir kripto para yatırımcısı ekim ayında aldığı milyarlarca BONK’ı kısa süre önce Binance listelemesi haberiyle birlikte satarak yüz binlerce dolar kar etti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bu yatırımcı, 30 Ekim günü 0,0000021 fiyattan 69 milyar BONK almıştı. Yaklaşık 1 ay boyunca bu varlıklar staking eden yatırımcı, 15 Aralıkta gelen Binance listeleme haberiyle harekete geçti.

Aldığı fiyata kıyasla BONK’un bir “0” atması karşısında tepkisiz kalamayan yatırımcı, 15 Aralık günü Binance’e 927 bin dolar değerinde 52,3 milyar BONK transfer etti. Yatırımcının 1 aylık bu işlemden karı 784 bin dolar oldu.

Dün ABD’nin en büyük borsası Coinbase’de listelenen ve bugün de Binance tarafından listeleneceğine dair açıklama yapılan BONK, son 1 haftada %600 dan fazla değer kazanarak yatırımcılarını sevindirdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %88 yükseliş sergileyen BONK, yazım esnasında 0,0000285 dolardan işlem görüyor.

Kısa süre önce piyasa yapıcı DWF Labs bağlantılı olduğu düşünülen bir cüzdan da satış amacıyla Binance’e milyonlarca dolar değerinde BONK transfer etmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trader Binance Listelemesi ile 15x Yaptığı Solana Tabanlı Altcoin’i Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!