Finans Yöneticileri, Kripto Paralara Geçen Yıldan Daha Çok Önem Veriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Paxos’un anketine göre ABD’deki finansal hizmet şirketleri, kripto paralara bu yıl geçen yıla kıyasla daha fazla önem veriyor.

Kripto para firması Paxos, ABD’de en az beş milyon kullanıcısı, yönetimi altında 50 milyar dolarlık varlığı ya da yılda 50 milyar dolarlık işlem hacmi olan finans şirketlerinden 400 yöneticinin katıldığı bir anket düzenledi.

Ankete katılan yöneticilerin yüzde 99’u, kripto para projelerine bu yıl geçen yıla kıyasla daha fazla ağırlık verdiğini söyledi. Ancak katılımcılar, kripto paralara yönelik çalışmalar yapmanın önünde bazı engellerin de olduğunu düşünüyor.

Yöneticilerin yüzde 56’sı, dijital varlık ve blockchain teknolojilerini uygulamaya koymanın karmaşık olduğunu düşünüyor. Mastercard yöneticisi Jonathan Anastasia’ya göre halihazırda kripto para sektöründe faaliyet gösteren bir ortakla çalışmak, bu konuda Mastercard’a yardımcı oldu.

Katılımcıların yüzde 51’i kripto para ve blockchain projelerinin önündeki engellerden birinin piyasadaki volatilite olduğunu söyledi. Yüzde 43’ü ise bu teknolojileri kullanmanın maliyetini engel olarak görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Finans Yöneticileri, Kripto Paralara Geçen Yıldan Daha Çok Önem Veriyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!