Santiment Bitcoin ve Altcoinlerin Zirvesini Tahmin Edebilecek Sinyali Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz platformu Santiment, boğa piyasasının tepesini işaret edebilecek göstergenin “açgözlülük” olabileceğini söyledi.

Kripto para piyasaı ekim ayından bu yana dudak uçuklatan yükselişlere ev sahipliği yaparken Santiment uyarıda bulundu. Analiz platformu tarafından 14 Aralık günü yapılan paylaşımda, birçok kişinin kısa vadeli zirveyi tahmin etmeye çalıştığına yer verilirken bu tahmin için en güçlü sinyallerden birinin altcoinlere yönelik açgözlülük olacağı belirtildi.

Yatırımcıların altcoinlere aşırı ilgi göstermesi çoğu zaman açgözlülüğün bir işareti olduğu vurgulanırken bunun nadir ama güvenilir bir sinyal olduğunu ifade edildi. Bu sinyalin son olarak temmuz ayındaki kısa vadeli tepeyi doğru bir şekilde bulduğunun altı çizildi. Sosyal medya kaynaklı bu sinyal, içinde bulunduğumuz günlerde temmuz seviyesine ulaşmış görünüyor.

Santiment “altsezon” ve ilgili anahtar kelimelerdeki bahsedilme sayısında yaşanan ani bir artışın, yaklaşmakta olan piyasa zirveleriyle güçlü bir şekilde bağlantılı olduğunu vurguladı:

Yatırımcıların altcoinlere aşırı ilgi göstermesi çoğu zaman açgözlülüğün bir işaretidir. Kripto para piyasası ekim ayının ortasından aralık ayının başına kadar yükselirken birçok kişi yerel zirvenin nihayet ne zaman geleceğini merak ederken, bu durum güven verici bir sinyal olabilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Santiment Bitcoin ve Altcoinlerin Zirvesini Tahmin Edebilecek Sinyali Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!