SEC’den yeni bir ETF erteleme kararı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Invesco ve Galaxy Digital’in spot Ether ETF başvurusuna ilişkin kararını erteledi.

SEC tarafından yapılan duyuruda, Cboe BZX Borsası’nın Invesco Galaxy Ethereum ETF’inin listelenmesine olanak sağlayacak başvuru için daha uzun bir süre belirlendiği ifade edildi. 

Regülatörün 45 günlük bir erteleme kararı olması, başvuruya ilişkin kararın en geç 6 Şubat 2024’e kadar verileceğini gösteriyor. 

Update: SEC delayed @InvescoUS / @galaxyhq Ethereum ETF application — This was early but completely expected. (Wasn’t due until Dec 23rd I think) pic.twitter.com/jFCjnND3Rf

— James Seyffart (@JSeyff) December 13, 2023

Invesco ve Galaxy Digital, haziran ayında yeniden spot Bitcoin ETF başvurusu yaptıktan sonra, geçtiğimiz eylül ayında Ether ETF için başvurdu. Bazı uzmanlar, SEC’in bir spot kripto ETF’ini onaylama karar vermesi halinde birden fazla şirketin ürününü onaylayabileceğini düşünüyor. 

SEC tarafından son 30 günde yayımlanan bazı notlar, başvuru sahipleri temsilcileriyle ETF teklifleri üzerine görüşüldüğünü gösterdi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC’den yeni bir ETF erteleme kararı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!