Ledger, Büyük Saldırı İddialarını Yanıtladı: Cihazlarınız Etkilenmedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Donanım cüzdanı geliştiricisi Ledger, DeFi sektörünü etkileyen güvenlik açığını doğruladı.

Ledger tarafından 16:31’de yapılan açıklamada, “Ledger Connect Kit’in kötü niyetli versiyonunu tespit ettik ve kaldırdık.” dendi.

Birçok merkeziyetsiz uygulama (dApp) tarafından kullanılan Ledger Connect, bugün öğlen saatlerinde bir saldırıya uğradı. Saldırgan, pakete kullanıcıların kripto para cüzdanlarını boşaltacak bir kod ekledi.

Ledger, paketin kötü niyetli versiyonunu kaldırmak için harekete geçtiklerini duyurdu. Kullanıcılara, “Şimdilik hiçbir dApp’i kullanmayın. Durum ilerledikçe sizi haberdar edeceğiz.” mesajı verildi.

Güvenlik firması Blockaid, bunu bir “tedarik zinciri saldırısı” olarak tanımladı ve son birkaç saat içerisinde 150 bin dolarlık kayıp yaşandığı tahmininde bulundu.

Sushi CTO’su Matthew Lilly’nin analizine göre saldırı, Ledger’ın kullandığı CDN hesabının ele geçirilmesinden kaynaklanıyor.

Yapılan açıklamada ayrıca “Ledger cihazınız ve Ledger Live’ınız güvenlik ihlali yaşamadı.” dendi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ledger, Büyük Saldırı İddialarını Yanıtladı: Cihazlarınız Etkilenmedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!