Bankalara Hizmet Veren Kripto Para Borsası, BBVA ile Birlikte Hayata Geçiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsviçre’de yeni kurulan bir kripto para borsası, bankacılık devi BBVA dahil olmak üzere banka ve menkul kıymet firmalarına hizmet verecek.

Rulematch, bir grup kurumsal müşterisine Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için spot alım-satım hizmeti verecek.

Borsa, kripto paralar için yine İsviçre merkezi olan Metaco’dan saklama hizmeti alacak. Rulematch ayrıca işlem öncesi risk kontrolleri için Nasdaq’ın teknolojisini kullanacak.

Basın açıklamasına göre Rulematch, kurumsal müşterilerine işlem sonrası mutabakat hizmeti gibi alışkın oldukları tarzdan hizmetler sunmayı hedefliyor.

Rulematch CEO’su David Riegelnig, “Spot kripto piyasası, aslında yasal olarak düzenlenmiş katılımcıların ileri düzey ihtiyaçlarını karşılamayan aktörler tarafından domine ediliyor. Bu sözde kripto borsalarının genel olarak farklı özellikleri bir araya getirmesi, ki bu onları borsadan ziyade broker yapıyor, bizi Rulematch’i kurmaya iten şey oldu.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bankalara Hizmet Veren Kripto Para Borsası, BBVA ile Birlikte Hayata Geçiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!