Ark Invest Fiyat Yükselişi ile Hisse Satışlarına Devam Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cathie Wood’un yatırım şirketi ARK Invest, bir kez daha milyonlarca dolar değerinde Coinbase (COIN) hissesi sattı.

Aralık ayının başından beri durmaksızın COIN hissesi satan ARK Invest, satışlarına bir yenisini ekledi. Şirketin resmi web sitesine göre 13 Aralık günü ARK Innovation (ARKK) ve ARK Next Generation Internet (ARKW) ETF’leri üzerinden 42,59 milyon dolar değerinde 283.104 COIN satışı yapıldı. Şirket satışını ortalama 150,46 dolardan gerçekleştirdi.

Yapılan bu işlem son 20 ayın en büyük satışı olarak kayıtlara geçti. Cathie Wood’un şirketi bu son işlemle birlikte aralık ayının başından bu yana 150 milyon doların üzerinde Coinbase hissesi satmış oldu.

Şirket daha önce yaptığı açıklamasında, kurallar gereği her ürün için portföyde %10’luk bir dilim ayırdığını fakat COIN özelindeki yaşanan son yükselişlerin ardından hissenin portföy payının arttığını belirtti. Coinbase geçtiğimiz aylarda, finans devi BlackRock’ın spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) Bitcoinlerini (BTC) saklama görevini üstleneceğini duyurmuştu.

Coinbase hisseleri bu yıl %325 artış göstererek teknoloji devi NVIDIA’yı (NVDA) bile önemli bir farkla geride bıraktı. Bu önemli performansın ardında kripto para piyasasındaki yükselişler ve 5 ay sonra gerçekleşecek Bitcoin yarılanmasının (halving) olduğu düşünülüyor.

Son olarak 12 Aralık Salı günü 9,1 milyon dolardeğerinde 65.297 COIN satışı yapılmıştı. TradingView verilerine göre COIN yazım esnasıda 153,8 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ark Invest Fiyat Yükselişi ile Hisse Satışlarına Devam Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!