Polygon CDK Entegrasyonu Kısa Sürede 6x Yapan Altcoin Fiyatını Zirveye Taşıdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk modüler blokzincir olarak öne çıkan Celestia’nın Polygon Labs’e ait olan Zincir Geliştirme Kiti (CDK) entegrasyonunu duyurması ile TIA fiyatı zirveye ulaştı.

Celestia (TIA), geliştiricilerin kendi katman-2 zincirleri üretebilmesi için kullanılan açık kaynaklı kod olan Polygon Labs’in CDK’sı ile entegrasyona uğrayacak. OKX, Immutable, Astar, IDEX ve Palm Network gibi projelerin de kullandığı Polygon CDK, özel bir veri kullanılabilirliği sunmaktadır.

Polygon Labs’in söz konusu kiti zk (sıfır bilgi) teknolojisine dayanmaktadır. İşlemleri zincir dışında depolayan teknoloji, ana ağa toplu olarak sunmaktadır. Bu sayede zincirin kullanılabilirliğini artırmayı amaçlamaktadır.

Celestia strateji bakımından aynı anda birden fazla katman-2 ağı için depolama ve bant genişliği sunabilmektedir. Bu doğrultuda ağ aşırı yüklenme olmadan Ethereum’un DA katmanının doğrulamasını kolaylaştırmaktadır.

TIA fiyatı zirvede

Polygon’un resmi olarak bu entegrasyonu duyurmadan önce “Modüler topluluk, hazır olun” paylaşımı TIA fiyatının %20’den fazla yükselişine neden olmuştu. Piyasaya ekim ayının sonunda sürülen Celestia, büyük bir ilgi odağı olurken alanında ilk olması da dikkat çekti.

Başlangıçta 2,1 dolar seviyelerinde gezinen TIA, Bitcoin’in (BTC) de yükselişi ile birlikte bir ralliye ev sahipliği yaptı. Polygon entegrasyonu ile birlikte tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşan TIA, piyasaya sürülmesinden bu yana 6x’ten fazla yapmış oldu.

CoinGecko verilerine göre daha sonra bir miktar düzeltme yaşayan TIA, yazım esnasında 11,42 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polygon CDK Entegrasyonu Kısa Sürede 6x Yapan Altcoin Fiyatını Zirveye Taşıdı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!