Nasdaq Bitcoin ve Kripto Para Planlarına Yeniden Yeşil Işık Yakıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD merkezli borsa operatörü Nasdaq, kripto para saklama hizmeti verme fikrine dolaylı yoldan geri döndü.

Nasdaq ilk olarak geçtiğimiz yıl eylül ayında müşterilerine kripto para saklama hizmeti vermeyi planladığını açıklamıştı. Fakat birkaç ay önce bu fikir rafa kaldırılmış ve düzenleyici belirsizlikler gerekçe gösterilmişti.

Bloomberg tarafından 13 Aralık tarihinde sunulan habere göre Nasdaq Eş Başkanı Tal Cohen, söz konusu ürünün piyasaya sürüleceğini fakat sadece dijital varlıklar dahilinde değil daha kapsamlı bir teknoloji ürünü olarak sunulacağını söyledi.

Hizmete sunulma tarihine ilişkin bir detay paylaşılmadı. Öte yandan “dijital karbon” gibi pazarları da kapsayacak bu hizmetin kurumsal düzeyde bir teknoloji olacağı vurgulandı:

Bu ürünü piyasaya süreceğiz ancak bunu bir teknoloji hizmeti olarak piyasaya süreceğiz. Yalnızca dijital varlıklara değil aynı zamanda karbon gibi pazarlara da güç vereceğini umduğumuz, kurumsal düzeyde uçtan uca bir teknoloji platformuna sahip olacağız.

Blokzinciri teknolojisinden yararlanacağı düşünülen bu hizmet fikri uzun zamandır konuşuluyordu fakat anlaşılan o ki sadece dijital varlıklara yönelik bir hizmetin fazla dikkat çekeceğine kanaat getirilerek hizmet sepetine yeni eklemeler yapıldı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Nasdaq Bitcoin ve Kripto Para Planlarına Yeniden Yeşil Işık Yakıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!