Hong Konglu Borsa Altcoin Listelemelerini Hızlandırdı: Bir Yenisi Daha Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hong Kong lisanslı ilk kripto para borsası HashKey, birkaç haftadır altcoin listelemelerine hız verdi

Hong Konglu bireysel yatırımcılara kripto para hizmeti sunan HashKey, yeni bir altcoin daha listeleyerek Synthetix (SNX) ekleyeceğini açıkladı. Ülkenin lisanslı ilk kripto para borsası web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, SNX/USD işlem çiftinin TSİ 15 Aralık 11.00′de listeleyeceğini belirtti.

Para yatırma ve çekme işlemlerinin Ethereum ağı (ERC-20) üzerinden yapılabileceğini ve mevcut durumda açık olduğunu belirten HashKey, SNX ticaretini yalnızca profesyonel yatırımcılar için açacağını söyledi. Borsa ayrıca kullanıcıların bir sonraki duyuruya kadar sıfır işlem ücreti kampanyasından yararlanacağını söyledi.

Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu (SFC) düzenlemeleri kapsamında profesyonel kullanıcılar, 1 milyon dolardan fazla portföye sahip kullanıcıları ifade ediyor.

HashKey bir de listeleme kampanyası duyurarak yatırımcılara borsanın yerel token’ı HSK ödülü dağıtacağını açıkladı.

HashKey daha önce Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) ve USD Coin (USDC), Avalanche’ı (AVAX), Uniswap (UNI), Chainlink’i (LINK), Lido DAO (LDO), Maker (MKR), Polkadot (DOT), Compound (COMP), Render (RNDR), dYdX (DYDX) listelemişti. SNX borsada listelenen 13. kripto para olacak.

CoinGecko verilerine göre SNX, son 24 saatte yaşadığı %11,2’lik düşüşle yazım esnasında 4,13 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hong Konglu Borsa Altcoin Listelemelerini Hızlandırdı: Bir Yenisi Daha Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!