Geleceği Parlak Görülen Altcoin’de Balinalar Harekete Geçti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Immutable (IMX) fiyatı, bu yıl hem ağın büyümesi hem yeni ortaklıkların kurulmasıyla birlikte birkaç kat yükseldi.

CoinGecko verilerine göre IMX, bu yılın en düşük seviyesinden bu yana %400’ten fazla değer kazanarak 2,13 dolara yükseldi.

En büyük 30 kripto para içerisinde yer alan IMX, son 24 saat içerisinde yaklaşık %15 değer kazandı.

Blockchain platformu Lookonchain tarafından yapılan paylaşıma göre tek bir balinaya ait olduğu düşünülen üç farklı cüzdan, gece saatlerinde Binance’ten 4,3 milyon IMX çekti.

Aynı balinayla bağlantılı olduğu düşünülen altı farklı cüzdanda yaklaşık 90,8 milyon dolar değerinde 40,5 milyon IMX bulunuyor.

VanEck tarafından geçen hafta paylaşılan bir raporda önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek yeni blockchain tabanlı oyunlar sayesinde Immutable’ın daha da büyüyebileceği belirtlidi.

Immutable ekosisteminde kullanılan IMX token için, “2024’te Illuvium, Guild of Guardians ve yüksek bütçeli diğer oyunların tanıtılmasıyla birlikte IMX’in piyasa değeri bakımından ilk 25 coin’in arasına girmesi muhtemel görünüyor.” yorumu yapıldı.

 

Geleceği Parlak Görülen Altcoin’de Balinalar Harekete Geçti isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Geleceği Parlak Görülen Altcoin’de Balinalar Harekete Geçti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!