Avalanche hak ettiği değere kavuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche, diğer coinler düşerken bir haftada yüzde 79’luk olağanüstü bir artış göstererek, son düşüşe karşı koyan birkaç büyük kripto para biriminden biri oldu. 

Bazı analistler bunun son ortaklık duyuruları, işlem hacimlerindeki artış ve kilitli toplam değerin miktarından kaynaklandığına inanırken bazı analistler ise altcoinlerin değerlenme biçiminde bir değişim olduğunu iddia etti. 

Bitcoin ve Ether 11 Aralık tarihinde 6’lık bir düşüş yaşarken CoinGecko verilerine göre AVAX, son 24 saatte yüzde 13,6 değer kazandı. 

Avalanche son yedi günde yüzde 79 artış gösterdi. Kaynak TradingView 

Merkle Tree Capital baş yatırım sorumlusu Ryan Mcmillin, Cointelegraph’a verdiği demeçte, AVAX’ın yarattığı heyecanın gerçek dünya varlık tokenizasyonu gerçekleştirmek amacıyla Avalanche Vakfı’nın geleneksel piyasanın ağır topları JPMorgan ve Citi ile kurduğu ortaklıklardan kaynaklandığını ifade etti ve ekledi: 

“AVAX’ın gücü, son birkaç gün içinde günlük işlemlerin 200 bin dolardan 4,5 milyon dolara yükselmesinden geliyor. Günlük aktif cüzdan sayısında da ciddi bir artış var.” 

DefiLlama verilerine göre Avalanche ağının kilitli toplam değeri (TVL) 12 Eylül tarihinden bu yana geçen üç ay içinde yüzde 82 artış göstererek 490 milyon dolardan 894 milyon dolara yükselirken, AVAX token işlem hacmi aynı dönemde yüzde 2.436 artış gösterdi. 

Avalanche TVL, artan hacim sayesinde son üç ayda yüzde 82 büyüdü. Kaynak DefiLlama  

Apollo Crypto baş yatırım sorumlusu Henrik Andersson Cointelegraph’a verdiği demeçte, piyasanın daha önce AVAX’a gereken ilgiyi göstermediğini belirtti ve ekledi: 

“Birkaç hafta önce Avalanche, piyasa değerinin dörtte birine sahip olmasına rağmen Solana’dan daha fazla TVL’e sahipti. TVL halen daha yüksek ve piyasa değeri şu anda Solana’nın yarısı kadar. 2024 yılında bazı altcoinlerin Bitcoin’den daha iyi performans göstereceği bir döngüye gireceğimize inanıyorum.” 

Andersson, Immutable (IMX) ve Synethix (SNX) gibi tokenların 2022’den bu yana Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiğini vurguladı. 

CoinShares araştırma müdürü James Butterfill 11 Aralık tarihli kripto fon akışları raporunda, Bitcoin ve Ether gibi majör coinlerde bu hafta sert düşüşler yaşanırken, Solana ve Avalanche’ın sırasıyla 3 milyon dolar ve 2 milyon dolarlık girişler gördüğünü ve altcoinler arasında “sağlam favoriler” olarak kaldığını yazdı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Avalanche hak ettiği değere kavuştu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!