Kıdemli Analist’e Göre Bitcoin Fiyatı Yıl Sonu Hedefine Ulaşmış Olabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’de (BTC) yaşanan sert düşüş fiyatın hedefe ulaşmasından kaynaklı olabilir. 

Kıdemli kripto para analisti Lucy Hu WeChat’te bir açıklamasında, Bitcoin’de yaşanan büyük düşüşten hemen önce dikkat çeken ifadelere yer vermişti.

Analist, Bitcoin’in ekim ayından bu yana %70 yükseliş yaşadığını göz önüne alarak yatırımcıların yıl sonu hedefine ulaşmış olabileceğinden bahsetmişti ve piyasada yaşanabilecek bir düzeltmenin kar alma sürecinin bir parçası olduğunu ifade etmişti.

Analist ayrıca “Bu hafta ABD enflasyon verisinin ve merkez bankası faiz kararının fiyatta düzeltmeye yol açabilir.” demişti. Ancak henüz bir veri gelmemesine rağmen TSİ sabah saatlerinde Bitcoin’de büyük bir düzeltme yaşandı. Söz konusu verilerin yine de Bitcoin fiyatında hareketliliğe yol açacağı tahmin ediliyor.

Fiyat düzeltmesi, analistin de bahsettiği gibi Bitcoin yatırımcılarının fiyat hedefine gelmiş olmasından kaynaklı olabileceğini akıllara getirdi.

Sabah saatlerinde 40.500 dolara gerileyen Bitcoin, yazım esnasında 41.900 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kıdemli Analist’e Göre Bitcoin Fiyatı Yıl Sonu Hedefine Ulaşmış Olabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!