Dünyanın En Büyük 2. Şirketi ve Japon Kripto Para Devinden Dijital Yatırım Ortaklığı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Japonya merkezli bir finansal hizmetler şirketi grubu olan SBI Holdings ve dünyanın en büyük ikinci şirketi Saudi Aramco kripto para yatırımının da dahil olduğu bir anlaşmaya prensipte onay verdi.

SBI Holdings, 7 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan’ın devlete ait petrol şirketi Saudi Aramco (Aramco) ile iş ittifakı için temel bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Yerel basın XTECH’in haberine göre söz konusu ittifak kapsamında kripto para yatırımı dahil 3 ana başlığın üzerinde durulacağına yer verildi.

Her iki dev şirkette bu kapsamda, kripto para alanında iş birliği ve ortak yatırım yapmak, blokzinciri alanında Suudi Arabistan’da işlerini büyütmek isteyen Japon start-up’larının belirlemek ve desteklemek ve yarı iletken alanında yatırımla ilgili olarak hem Japonya’da hem de Suudi Arabistan’da fabrikalar kurmak gibi çeşitli projelere yoğunlaşacak.

SBI ayrıca Japonya merkezli blokzinciri girişimlerini Suudi Arabistan’a tanıtmak için Riyad’da “SBI Middle East” isimli bir alan kurmayı planlıyor.

Kasım ayının başında Standard Chartered bankasının yatırım kolu SC Ventures ve SBI Holdings hem web3 hem de metaverse sektörlerine yatırım yapmak amacıyla bir araya gelmişti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dünyanın En Büyük 2. Şirketi ve Japon Kripto Para Devinden Dijital Yatırım Ortaklığı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!