CryptoQuant Analisti Uyarmıştı: Bitcoin Düşüşünü Bu İki Neden Getirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki düşüşten kısa süre önce uyarıda bulunan CrpyoQuant analisti Julio Moreno, tahmininde haklı çıktı. Peki piyasa neden düştü?

Bitcoin ve altcoinler 11 Aralık günü erken saatlerde 4 ayın ardından en hızlı düşüşüne ev sahipliği yaptı. Bundan sadece 4 gün önce kripto para piyasasının son yükselişlerle birlikte “aşırı ısındığını” belirten analist Julio Moreno, düşüşün ardından yaptığı paylaşımda “on-chain verilerini takip eden kazanır” dedi.

Moreno’nun güncel paylaşımına göre bu son düşüşü 4 farklı faktör tetikledi. Bunlardan ilki boğa-ayı göstergesinin temmuz ayından beri ilk defa “aşırı sıcak” bölgesine girmesi oldu. Artan fiyatlar ve beraberinde gelen FOMO, kripto para piyasasını bir düzeltmeye zorladı.

İkinci olarak en büyük madencilik şirketlerinden biri olan Mara Pool’un Bitcoin varlıklarını ve bazı cihazlarını satma kararı oldu. Bitcoin madencilerinin karlılığı zorluk seviyesinden hızlı arttığı bu son günler analiste göre bariz bir satış sinyalini temsil ediyordu.

CrpyoQuant kısa süre önce yaptığı benzer bir paylaşımda, piyasadaki kara geçen Bitcoin sayısı ve diğer 3 faktörün düşüşü tetiklemiş olabileceğini savunmuştu.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
CryptoQuant Analisti Uyarmıştı: Bitcoin Düşüşünü Bu İki Neden Getirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!