Sam Altman destekli Meanwhile Advisors, BTC kredi fonunu oluşturuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin hayat sigortası yenilikçisi Meanwhile Group, Bitcoin (BTC) cinsinden özel bir kredi fonuyla ortaya çıktı. Kapalı fon, yatırımcılara Bitcoin’de “muhafazakar” bir getiri sunacak ve yöneticilerin takdirine bağlı olarak kurumsal karşı taraflara BTC cinsinden fon ödünç verecek.

Meanwhile Advisors, Meanwhile BTC Özel Kredi Fonu vadesinde yüzde 5 getiri hedefliyor. Şirketten yapılan açıklamada, fonun kredi alıcılarını inceleyerek, ağırlıklı olarak bireylere kredi sağlayan perakende platformlarıyla ilişkili riski önemli bir şekilde azalttığı belirtildi.

İlgili: Coinbase, ABD kurumları için kripto borç verme platformunu başlattı

Detaylara göre, yatırımcılar fonun kapanışında BTC’ye dönüştürülecek olan ABD doları yatıracak. Fonlar BTC cinsinden ödünç verilecek ve ücretler BTC cinsinden tahsil edilecek. Meanwhile Group kurucu ortağı ve CEO’su Zac Townsend şunları söyledi:

“Bu özel kredi fonu, kurumsal yatırımcıların BTC varlıklarının tam değerini, sahipliklerinden ödün vermeden ortaya çıkarmaları ve optimize edilmiş getiriler için benzersiz bir fırsat yakalamaları için potansiyel sunuyor.”

Meanwhile Group, OpenAI ve Worldcoin CEO’su Sam Altman, eski Stripe yöneticisi Lachy Groom ve Google bağlantılı Gradient Ventures tarafından destekleniyor.

Perhaps never a better time to lock in the long-term HODL with BTC life insurance ;) pic.twitter.com/YrkDmaRQKe

— Zac Townsend (@ztownsend) December 4, 2023

Meanwhile Group, Haziran ayında Bermuda merkezli Meanwhile Insurance’ı 19 milyon dolar fonla faaliyete geçirdi. Şirket, primleri kabul etmeye başladı ve yardımları yalnızca BTC ile ödemeye odaklandı. Girişimin kapsamı şu anda yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde mevcut, ancak diğer ülkelerin vatandaşlarını da bekleme listesinde tutmaktadır.

Bitcoin ile ilgili teknoloji ve yatırım hizmetleri sağlayıcısı New York Digital Investment Group, 2021 yılında “ABD merkezli hayat sigortası ve yıllık gelir sağlayıcıları için Bitcoin destekli çözümler” başlatmak üzere büyük sigorta sağlayıcılarından 100 milyon dolarlık fon sağladığını açıkladı.

Magazin: AI Eye: Kriptoda yapay zekanın gerçek kullanım alanları, Google’ın GPT-4 rakibi, kötü çalışanlar için yapay zeka avantajı

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sam Altman destekli Meanwhile Advisors, BTC kredi fonunu oluşturuyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!