OpenAI CEO’su Destekli Kripto Projesi 100 Milyon Dolarlık Bitcoin Fonu Başlatıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OpenAI CEO’su Sam Altman tarafından desteklenen finansal hizmetler şirketi Meanwhile Group, 100 milyon dolarlık Bitcoin (BTC) fonu başlatıyor.

Meanwhile Group 100 milyon dolarlık Bitcoin fonu için harekete geçti. Kurumsal yatırımcılara bitcoin cinsinden %5 ek getiri sağlamayı amaçlayan fon, 2024’ün ilk çeyreğinin sonuna kadar 100 milyon toplayıp ardından faaliyete geçmeyi hedefliyor

The Block tarafından paylaşılan detaylara göre fon yatırımcılardan dolar alacak ardından bu varlıkları Bitcoin’e çevirecek ve Bitcoin üzerinden borç almak isteyen kullanıcılara sunacak. Bu sayede elde edilen %5’lik getiri, fon yatırımcılarına Bitcoin olarak ödenecek.

Meanwhile Group’un kurucu ortağı ve CEO’su Zac Townsend basın açıklamasında, Bitcoin’in gelecekte daha değerli olacağını ve bunun gibi fonların giderek öne çıkacağını vurguladı:

Gelişen bir Bitcoin ekonomisi kaçınılmazdır, ancak bu geleceği gerçekleştirmek ve potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için sağlam sermaye piyasaları şarttır. Bu özel kredi fonu, kurumsal yatırımcıların Bitcoin varlıklarının tam değerini, sahipliklerinden ödün vermeden ortaya çıkarmaları ve optimize edilmiş getiriler için benzersiz bir fırsat yakalamaları için benzersiz bir potansiyel sunuyor. Bizim görüşümüze göre Bitcoin gelecekte çok daha değerli olacak. Yatırımcılara, varlığa olan maruziyetlerini artırmak için türünün ilk örneği bir yatırım ürünü sunuyoruz.

OpenAI CEO’su Destekli Kripto Projesi 100 Milyon Dolarlık Bitcoin Fonu Başlatıyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenAI CEO’su Destekli Kripto Projesi 100 Milyon Dolarlık Bitcoin Fonu Başlatıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!