Dev Piyasa Yapıcının Yatırımı Altcoin Fiyatını Yüzde 50 Uçurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev piyasa yapıcı DWFLabs bir altcoin’e yüz binlerce dolar değerinde yatırım yaparak ciddi fiyat hareketlerine yol açtı.

Kripto para sektöründeki yatırımlarıyla sık sık gündeme gelen DWFLabs, bu sefer de Konnect (KCT) alımıyla öne çıktı.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 8 Aralık günü harekete geçen piyasa yapıcı, 225 bin dolar değerinde 6 milyon KCT satın aldı.

Merkezi borsa olarak sadece HTX üzerinde listeli KCT, haber akışının etkisiyle ciddi bir pump-dump yaşadı. Fiyat önce %48 yükselerek 0,031 dolar seviyesinden 0,045 dolara ulaştı. Ardından kısa sürede %27 düşerek 0,033 dolara geriledi. KCT yazım esnasında 0,035 dolardan işlem görüyor.

Konnect küresel dağıtım, seyahat, turizm ve kültürel altyapıya dayalı yaşam tarzı üyeliği için blokzinciri teknolojisinden yararlanan bir projedir. Kullanıcıları ve stratejik ortakları birbirine bağlayarak, kullanıcılara yenilikçi fiyatlar ve bir dizi premium ürün ve hizmet sunarken uygun dağıtım sistemlerini ve kripto para entegrasyonunu kolaylaştırmaktadır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dev Piyasa Yapıcının Yatırımı Altcoin Fiyatını Yüzde 50 Uçurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!